2 вересня 2021 року було підписано кредитну угоду та договір гарантії на суму 140 млн євро. Структурування, підтримку переговорів та допомогу в розробці необхідної документації забезпечувала команда D3 consulting.

Партнер D3 consulting, Артем Кузнецов, зазначає: «Залученню кредиту передувало 2 роки складних переговорів з міжнародними партнерами. Маючи досвід в залученні фінансування від ЄБРР, ми змогли налагодити ефективну комунікацію з міжнародними партнерами, що дозволило врешті 2 вересня підписати фінальну кредитну угоду».

Кошти, залучені в результаті угоди, будуть спрямовані на підвищення ефективності та надійності роботи теплоенергетичного комплексу м. Києва і якості послуг опалення та гарячого водопостачання, збільшення обсягів виробництва електроенергії.

Детальніше про роль D3 consulting в проекті дивіться тут

КП «Київтеплоенерго»
Комунальне підприємство, що забезпечує столицю України теплом та гарячим водопостачанням. Один з найбільших виробників теплової та електричної енергії у Європі.

Об'єднання висококваліфікованних експертів в сферах управлінського консалтингу, корпоративних фінансів та державного управління. Компанія надає широкий спектр послуг для досягнення цілей і максимізації доданої вартості для клієнтів. Крім того, D3 consulting впроваджує власні стартапи та організовує бізнес-ігри.