21 грудня 2021 року Євгеній Червяченко провів вебінар «Управління сімейними фінансами. Як уникнути помилок?» для компанії Ferrexpo за підтримки Wellbeing Company.

Протягом вебінару проговорили вплив фінансів на життя людини, сімейний договір, методи та принципи, які допомагають правильно вести фінансовий облік та планування, а також основні принципи побудови власної фінансової моделі.

Коментар представників Wellbeing Company: «Благодарим замечательного спикера Евгения Червяченко за проведенный вебинар для нашего ключевого Клиента — компании Ferrexpo. На реальных примерах из жизни, Евгению удалось донести важность планирования семейных финансов для разной категории участников — работников цеха, IT-специалистов, линейных руководителей. Тема действительно актуальна и важна для развития благополучия, как личного так и семейного.»

Євгеній Червяченко в свою чергу зазначив, що «в багатьох сім'ях дуже гостро стоїть проблема фінансових непорозумінь. Головна причина — відсутність ведення сімейного фінансового планування, що призводить до необдуманих та фінансово небезпечних рішень. Ми намагаємось вирішити цю проблему шляхом проведення вебінарів, а також розробляємо додаток, котрий допоможе просто та легко управляти сімейними фінансами».

Ferrexpo
Група компаній, виробники залізної руди в Полтавській області України. Є лідером із виробництва та постачання залізорудних окатків для світових виробників сталі з виробничими потужностями в Україні. 2017 року Ferrexpo була третім у світі експортером окатишів (частка світового ринку — 8,5%).

Wellbeing Company
Консалтингова компанія, що надає комплексні програми Wellbeing для бізнесу. Програми націлені на зміну корпоративної культури у бік здорового способу життя та благополуччя працівників. Такий інноваційний підхід сприяє підвищенню ефективності бізнесу через роботу з потенціалом співробітників.

Об'єднання висококваліфікованних експертів в сферах управлінського консалтингу, корпоративних фінансів та державного управління. Компанія надає широкий спектр послуг для досягнення цілей і максимізації доданої вартості для клієнтів. Крім того, D3 consulting впроваджує власні стартапи та організовує бізнес-ігри.