17 грудня компанія D3 consulting провела бізнес-гру для Odgers Berndtson Ukraine, провідної компанії з підбору керівників вищого ланка та оцінки ефективності команд (відеоогляд бізнес-гри).

Олексій Комліченко, партнер Odgers Berndtson, зазначає, що «гра, розроблена та проведена партнерами D3 consulting, стала чудовим інструментом для розвитку навичок співробітників та невід'ємною складовою новорічного корпоративу».

Євгеній Червяченко, партнер D3 consulting, підкреслив, що «участь у бізнес-іграх допомагає не тільки здобути або ж прокачати професійні навички, а й знайти потенційних клієнтів чи партнерів».

Бізнес-гра була розроблена на реальних подіях партнерами D3 consulting. Гра імітує реальні переговори щодо реструктуризації компанії, яка опинилася на межі банкрутства та потребує залучення інвестицій для виходу з поганого фінансового стану.

Детальніше дізнатися про бізнес-гру ви можете тут

Odgers Berndtson
Міжнародна консалтингова компанія, яка займається розвитком лідерства: пошук і розвиток керівників вищої ланки, оцінка ефективності команд і підвищення організаційної ефективності. Компанія має 59 офісів у 29 країнах світу. В Україні компанія присутня з 2017 року.

Об'єднання висококваліфікованних експертів в сферах управлінського консалтингу, корпоративних фінансів та державного управління. Компанія надає широкий спектр послуг для досягнення цілей і максимізації доданої вартості для клієнтів. Крім того, D3 consulting впроваджує власні стартапи та організовує бізнес-ігри.