За участі команди D3 consulting було розроблено концепцію Розвитку біржової торгівлі на фінансових та товарних ринках в Україні (NEXT-UA).

Після укладення Меморандуму щодо створення Національної біржі з торгівлі капіталом і товарами між урядом України, ЄБРР, ACC та USAID, було розпочато роботу з розробки концепції біржі. Роль D3 consulting полягала в експертному аналізі енергетичних та фінансових ринків та в організації зустрічей з учасниками ринків.

Передбачається, що NEXT-UA включатиме торговельний, кліринговий та розрахунковий функціонал, тобто торгівлю різними активами, включно з цінними паперами (державними та корпоративними) та товарними деривативами (продукцією енергетичного та аграрного ринку).

Детальніше про роль D3 consulting в проекті дивіться тут

Об'єднання висококваліфікованних експертів в сферах управлінського консалтингу, корпоративних фінансів та державного управління. Компанія надає широкий спектр послуг для досягнення цілей і максимізації доданої вартості для клієнтів. Крім того, D3 consulting впроваджує власні стартапи та організовує бізнес-ігри.